Van Aken vastgoedbeheer banner homepage

VAN AKEN VvE BEHEER

Persoonlijke aandacht in regio Tilburg, Eindhoven en Breda

Ontdek de Kracht van Persoonlijke Aandacht

Bij Van Aken begrijpen we dat elke VvE uniek is. Daarom kiezen wij voor een aanpak waarbij persoonlijke betrokkenheid en directe communicatie voorop staan. Ons toegewijde, kleine team van experts staat altijd klaar om uw vereniging van eigenaren (VvE) te ondersteunen met een service die net zo uniek is als uw VvE zelf.

Onze diensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. We zijn er dus niet alleen om de standaard taken op ons te nemen, maar ook om je te adviseren en te ontzorgen bij de specialistische zaken zoals het verduurzamen van het gebouw.

Waarom kiezen voor Van Aken ?

Persoonlijke Betrokkenheid

Wij geloven niet in een one-size-fits-all aanpak. Ons team neemt de tijd om uw specifieke behoeften en de unieke dynamiek van uw VvE te begrijpen. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die écht werken.

Klein Team, Grote Expertise

Ons team bestaat uit ervaren professionals die expert zijn in VvE beheer. Door bewust klein te blijven, garanderen we dat elke klant de aandacht krijgt die hij verdient.

Alles-in-één Beheeroplossingen

Van administratief beheer tot financieel beheer en van technisch beheer tot bestuurlijke ondersteuning, wij bieden alle diensten onder één dak.

Transparantie en Toegankelijkheid

Communicatie is de sleutel tot succesvol VvE beheer. Wij zorgen voor heldere rapportages, directe lijnen en toegankelijke teamleden die bereikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft.

Waarom een Professionele VvE Beheerder Inschakelen ?

Het beheer van een Vereniging van Eigenaren (VvE) komt met een grote verantwoordelijkheid. Of het nu gaat om financieel, administratief of technisch beheer, elk aspect vereist specifieke kennis en aandacht. Dit is waar de professionele VvE beheerder een cruciale rol speelt. Hier zijn enkele redenen waarom het inschakelen van een expert niet alleen handig is, maar essentieel voor het welzijn van uw VvE:

1. Expertise en Ervaring: Een professionele VvE beheerder brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Zij zijn up-to-date met de laatste wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw VvE aan alle wettelijke eisen voldoet. Dit minimaliseert risico’s en beschermt de belangen van alle leden.

2. Efficiënt Financieel Beheer: Van het opstellen van de begroting tot het beheren van de VvE-rekening, een professionele beheerder zorgt voor transparante en efficiënte financiële administratie. Dit helpt bij het behouden van de financiële gezondheid van uw VvE, essentieel voor elke succesvolle onderneming.

3. Onderhoud en Waardebehoud: Regelmatig en professioneel onderhoud is cruciaal voor het behoud van de waarde van uw eigendommen. Een professionele VvE beheerder zorgt voor een strategisch meerjarenonderhoudsplan (MJOP), wat resulteert in kostenefficiëntie op lange termijn en waardebehoud van uw vastgoed.

4. Conflictbeheersing: Conflicten binnen een VvE kunnen intens en lastig zijn. Een professionele beheerder fungeert als neutrale partij die helpt bij het bemiddelen en oplossen van geschillen, waardoor de harmonie binnen de VvE bewaard blijft.

5. Gemak en Gemoedsrust: Door de dagelijkse taken van VvE beheer uit te besteden aan professionals, kunt u zich richten op wat echt belangrijk is voor u. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust wetende dat uw VvE in goede handen is.

Maak de Juiste Keuze voor Uw VvE

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken hoe we de beheerzorgen uit handen kunnen nemen en optimaal kunnen inspelen op de behoeften van uw VvE. Ervaar zelf het verschil dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid maken.

Neem vandaag nog contact op met Van Aken vastgoed. Uw VvE, onze expertise.

Wat is VvE Beheer ?

VvE beheer staat voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren, een organisatie die alle eigenaars van een appartementencomplex of een groep woningen vertegenwoordigt. Het doel van een VvE is om gezamenlijke belangen te behartigen, vooral in het onderhoud en beheer van gemeenschappelijke delen van het gebouw of de gebouwen.

Kernactiviteiten VvE Beheer
Het beheer van een VvE kan breed en complex zijn, en omvat typisch de volgende aspecten:

1. Administratief beheer
Het bijhouden van de ledenadministratie, het organiseren van vergaderingen zoals de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) en het archiveren van de notulen en andere belangrijke documenten. 

2. Financieel beheer
Dit betreft het beheren van de financiën van de VvE, zoals het innen van de maandelijkse bijdragen van leden, het opstellen van de jaarbegroting en het jaarverslag, en het zorgen voor een correcte boekhouding.

3. Technisch beheer
Hierbij gaat het om het onderhoud van het gemeenschappelijk eigendom, zoals het dak, de gevels, liften, en het verzorgen van reparaties. Ook het plannen van periodiek onderhoud en het laten opstellen van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) vallen onder deze categorie. 

 

 

 

Adviesgesprek aanvragen