BOG

Bedrijfsonroerend goed beheer regio Tilburg, Eindhoven en Breda

Wat is commercieel vastgoedbeheer?

Commercieel beheer van vastgoed, ook wel bedrijfsonroerend goed beheer, is het beheer van bedrijfsonroerend goed. Dit omvat commerciële gebouwen zoals kantoren, winkels, opslagruimtes en bedrijfsgebouwen. Het doel van commercieel vastgoedbeheer is de waarde van het vastgoed te behouden en te verhogen, terwijl tegelijkertijd de huurders tevreden worden gehouden en de kosten worden beheert.

Ontzorging van A tot Z

Van Aken Vastgoedbeheer ontzorgt je van A tot Z. Van commercieel beheer tot financieel beheer en van technisch beheer tot administratief beheer. Welke taken hieronder vallen en waar je op kunt rekenen, hebben we hieronder weergegeven

Commercieel vastgoedbeheer regio Tilburg, Eindhoven en Breda

Als eigenaar van bedrijfsonroerend goed weet je ongetwijfeld dat het beheer van commercieel vastgoed complex kan zijn en een hoop zorgen met zich mee kan brengen. Je wilt er zeker van zijn dat je pand in goede handen is en dat je huurders tevreden zijn. Ligt jouw ambitie niet bij het beheren van je bedrijfsonroerend goed, of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Dat is waar commercieel vastgoedbeheer om de hoek komt kijken. Bij Van Aken Vastgoedbeheer zijn we gespecialiseerd in het commercieel beheer van bedrijfsonroerend goed. Wij zorgen ervoor dat jouw vastgoed in goede staat blijft en dat huurders tevreden blijven. En jij? Jij wordt volledig ontzorgd!

Je kunt je voorstellen dat er naast commercieel vastgoedbeheer nog meer bij het beheer van onroerend goed komt kijken. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over brandveiligheid, keuringen en onderhoud voor installaties? Heb je een onderhoudsplan opgesteld? Heb je ook al nagedacht over een protocol voor het snel opvolgen van klachten? Voldoe jij aan de clausules van de verzekeringsmaatschappij? Omdat wij al jarenlang actief zijn binnen de branche, hebben wij hier vaste werkwijzen en tools voor. Zo hebben we bijvoorbeeld een portal dat 24/7 beschikbaar is voor jou als verhuurder, maar ook voor huurders, waardoor we gemakkelijk kunnen communiceren en klachten snel kunnen afhandelen.

Woningbeheer

Je verhuurt woningen aan particuliere huurders. Ik regel zaken als onderhoud, huurovereenkomsten, screenen van nieuwe huurders en financiën. Bij problemen bezoek ik de woningen om te beoordelen wat er moet gebeuren. Zo kun jij zorgeloos genieten van je investering.

Commercieel vastgoed

🗸 Vaststellen huurprijzen
🗸 Contact met huurders
🗸 Screening van nieuwe huurders
🗸 Doelgroepanalyse

Technisch beheer

🗸 Dagelijks en periodiek onderhoud
🗸 Advies bij bouwtechnische kwesties
🗸 Opstellen MJOP
🗸 Controle op uitvoering onderhoud

Administratief beheer

🗸 Huurovereenkomsten opstellen
🗸 Huren innen
🗸 Bewaken van betalingen
🗸 Jaarlijkse begroting afstemmen

De 8 grote voordelen van bedrijfsonroerend goed beheer

Het uitbesteden van het beheer van bedrijfsonroerend goed in de regio Tilburg, Eindhoven en Breda aan een professionele partij als Van Aken Vastgoedbeheer biedt verschillende voordelen:

1 Tijdbesparing

Het beheer van commercieel vastgoed kan veel tijd en energie kosten. Door het uitbesteden van het beheer, kun jij je richten op andere belangrijke taken.

2 Financieel voordeel

Een (vastgoed)beheerder van onroerend goed helpt je bij het beheren van de kosten van het beheer van jouw vastgoed, bijvoorbeeld door het laten uitvoeren van preventief onderhoud en het vinden van de juiste, voordelige monteurs voor het uitvoeren van reparaties. Ook zorgt Van Aken Vastgoedbeheer ervoor dat je geen jaarlijkse huurverhogingen mist, om het rendement van jouw investering te verhogen. Ook hier heb jij geen omkijken meer naar. 

3 Expertise

Als specialisten in vastgoedbeheer van bedrijfsonroerend goed hebben we uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en de wet- en regelgeving die daarbij komt kijken. Hierdoor kunnen we je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen en het vinden van de beste oplossingen voor jouw vastgoed. 

4 Huurdersbeheer

Wij nemen het huurders beheer voor onze rekening, waardoor jij geen omkijken meer hebt naar de communicatie met de huurder en het innen van huurpenningen. Huurdersbeheer is essentieel om een soepele en succesvolle verhuur ervaring te waarborgen voor zowel verhuurder als huurder.

5 Zorgeloos beheer

Door het uitbesteden van het beheer van jouw bedrijfsonroerend goed zoals kantoren aan Van Aken, kun je zorgeloos genieten van de voordelen van jouw vastgoed..

6 Bescherming van je investering

Van Aken Vastgoedbeheer zorgt ervoor dat jouw commercieel vastgoed beschermd wordt. We houden toezicht op de conditie van het vastgoed, voeren regelmatig inspecties uit en zorgen voor tijdige reparaties en onderhoud. We signaleren vergunningen die worden uitgegeven in de buurt en houden het bedrijfsonroerend goed in de gaten. We houden contact met overheidsinstanties en houden op deze manier de markt in de gaten. Zo beschermen we jouw investering. 

7 Professioneel netwerk

Als vastgoedbeheerder van onroerend goed beschikken we over een uitgebreid professioneel netwerk van experts en dienstverleners in de vastgoedsector. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te handelen bij eventuele problemen of uitdagingen. 

8 Spin in het web

Wij zijn jouw spin in het web. We bewegen ons in het spanningsveld tussen verhuurder, huurder, (onder)aannemer en de wet- en regelgeving. Alles met als doel jouw vastgoed ervaring te laten slagen.Waarom kiezen voor Van Aken Vastgoedbeheer?

De kosten van vastgoedbeheer

Je wilt je bedrijfsonroerend goed laten beheren. Waar kun je op rekenen wat betreft de kosten? Om jouw vastgoed te kunnen beheren, rekenen we maandelijks een vastgesteld percentage van de huurprijs. Dit percentage stemmen we gezamenlijk af en is afhankelijk van de taken die onder het beheer vallen. Het percentage staat vast, waardoor jij nooit met ongeziene kosten te maken krijgt. 

Ben je toe aan een partij die je ontzorgt en kan adviseren over jouw investering in bedrijfsonroerend goed? Neem dan hieronder contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek, dan praten we graag met je verder!

Zorgeloos beheer van je vastgoed? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Van Aken Vastgoedbeheer biedt vastgoedbeheer waar je blij van wordt: met heldere communicatie, een compleet online overzicht, altijd rechtstreeks contact en een beheerder die persoonlijke aandacht voor je heeft.

Ben je benieuwd of ik de vastgoedbeheerder ben die je zoekt? Of wil je een offerte opvragen? Vul het formulier in. Je krijgt binnen 3 werkdagen reactie.