Woningbeheer regio Breda, Tilburg en Eindhoven

Woningbeheer regio Breda, Tilburg en Eindhoven

Het beheren van een woning kan een hele uitdaging zijn, vooral als je meerdere woningen verhuurt of zelf niet in de buurt woont. Maar ook wanneer woningbeheer niet iets is waar je dagelijks mee bezig bent, is het lastig op de hoogte te blijven van de markt en wetgeving die hierbij komt kijken. Het inschakelen van een professionele vastgoedbeheerder voor jouw woningen kan daarom verstandig zijn. Een vastgoedbeheerder heeft een professionele aanpak van woningbeheer zodat je jouw investering op den duur terugverdiend. Een vastgoedbeheerder heeft verstand van wet- en regelgeving, geeft preventief woningadvies en kan je ontzorgen, informeren én adviseren.

Wat houdt woningbeheer in?

Onder woningbeheer vallen diverse taken, zoals het regelen van onderhoud en reparaties, financieel beheer, het opbouwen en onderhouden van goede huurdersrelaties en het naleven van juridische en regelgevende vereisten. Het doel is om het beoogd rendement te behouden, een positieve huurderservaring te bieden en de zorgen van de vastgoedeigenaar te verminderen.

Wij zetten graag dat stapje extra

Wanneer je op zoek bent naar een vastgoedbeheerder voor je woningen, ben je waarschijnlijk op zoek naar een partij die je ontzorgt en die goed bereikbaar is. Bij Van Aken Vastgoedbeheer zetten we graag een stapje extra, omdat we geloven dat we nog meer voor je kunnen betekenen. Zo houden we de (lokale) markt in de gaten en informeren we je wanneer er iets in de markt verandert. Door je woningbeheer aan een professionele vastgoedbeheerder uit te besteden, profiteer je van expertise en kun je met vertrouwen genieten van de voordelen van vastgoed, zonder de dagelijkse zorgen die hierbij komen kijken. Je voorkomt hiermee juridische onenigheid met je huurder en de splitsing tussen de verantwoordelijkheid van huurder en verhuurder is helder voor iedereen.

Alle woningbeheer taken worden uit handen genomen

Van Aken Vastgoedbeheer ontzorgt je van A tot Z. Van commercieel beheer tot financieel beheer en van technisch beheer tot administratief beheer. Welke taken hieronder vallen en waar je op kunt rekenen, hebben we hieronder weergegeven.

Projectmanagement

🗸Aansturen van verbouwingen, renovaties, grote herstelwerkzaamheden
🗸 Toezicht houden op bouwprojecten
🗸 Offerte-analyses

Commercieel beheer

🗸 Vaststellen huurprijzen
🗸 Aanspreekpunt voor huurders
🗸 Screening van nieuwe huurders

Technisch beheer

🗸 Dagelijks en periodiek onderhoud
🗸 Advies bij bouwtechnische kwesties
🗸 Opstellen MJOP
🗸 Controle op uitvoering onderhoud

Administratief beheer

🗸 Huurovereenkomsten opstellen
🗸 Huren innen
🗸 Bewaken van betalingen
🗸 Jaarlijkse begroting afstemmen
🗸 Regelen energielabel

De voordelen van het uitbesteden van woningbeheer

Wanneer je ervoor kiest je woningbeheer uit te besteden aan een professionele partij, geniet jij van een aantal voordelen. We noemen er een aantal:

Expertise

Een woningbeheerder heeft kennis van de markt die hier van toepassing is. Hierdoor word je geadviseerd over het nemen van belangrijke beslissingen en het vinden van de beste oplossingen voor jouw vastgoed.

Juridische ondersteuning

Van Aken Vastgoedbeheer kan je helpen bij juridische kwesties omtrent jouw vastgoed. We zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en kunnen je adviseren en doorverwijzen bij zaken zoals huurovereenkomsten, regelgeving omtrent huurdersrechten en andere juridische aspecten.

Ontzorging

Door het uitbesteden van je woningbeheer hoef je je geen zorgen te maken over alle taken die erbij komen kijken. Deze verantwoordelijkheden worden opgepakt door de beheerder, waardoor jij meer rust hebt.

Hoger rendement

Wij zorgen ervoor dat je huurinkomsten geoptimaliseerd en jaarlijks verhoogd worden. Wij weten welke verantwoordelijkheid de huurder en verhuurder heeft, hierdoor heb je geen onnodige kosten voor jouw rekening.

Kostenbesparing

Professioneel woningbeheer kan leiden tot kostenbesparingen. Wij helpen je bij het beheren van de kosten van jouw vastgoed. Zo laten we preventief onderhoud uitvoeren en vinden we de juiste, voordelige monteurs voor reparaties. Dit bespaart je op lange termijn geld.

Efficiëntie

Wij zorgen voor een efficiënter verhuur- en onderhoudsproces. Van Aken Vastgoedbeheer neemt de dagelijkse taken op zich, zoals het afhandelen van huurders vragen, het regelen van reparaties en het organiseren van periodiek onderhoud. Dit zorgt voor een soepel verloop van de processen en bespaart jou tijd en moeite.

Korte lijntjes

Wij fungeren als een direct aanspreekpunt voor jou en je huurders. We zorgen voor een snelle en efficiënte communicatie tussen alle betrokken partijen, waardoor eventuele problemen snel worden opgelost. Ook heb je 24/7 inzicht in het huurdersportaal zodat altijd alles in te zien is.

Hulp bij verhuur

We ondersteunen je bij het vinden van nieuwe huurders en het opstellen van huurovereenkomsten. Wij gaan altijd de samenwerking met een makelaar aan, wij vinden dat lokale partners de beste kennis hebben die ons kan helpen bij het vinden van de juiste huurders.

Vastgoedadvies

We bieden waardevol advies met betrekking tot vastgoed en investeringen. We helpen bij het nemen van strategische beslissingen. Heb je vragen of wil je sparren? Ook dan denken we graag met je mee.

Professionele uitstraling

Door het uitbesteden van het vastgoedbeheer van je woningen geef je een professionele uitstraling aan je woning(en). We zorgen voor goed onderhouden en verzorgde woningen, wat de aantrekkelijkheid en waarde van je vastgoed verhoogt. Dit kan ook bijdragen aan een hogere tevredenheid van huurders en het aantrekken van nieuwe potentiële huurders.

Waarom kiezen voor Van Aken Vastgoedbeheer voor jouw woning?

Van Aken vastgoedbeheer beheert je huurwoningen alsof het haar eigendom is: met persoonlijke service, flexibele en oprechte betrokkenheid.

De kosten van vastgoedbeheer

Je wilt je vastgoed laten beheren. Waar kun je op rekenen wat betreft de kosten? Om jouw vastgoed te kunnen beheren, rekenen we maandelijks een vastgesteld percentage van de huurprijs. Dit percentage stemmen we gezamenlijk af en is afhankelijk van de taken die onder het beheer vallen. Het percentage staat vast, waardoor jij nooit met ongeziene kosten te maken krijgt.

Ben je toe aan een partij die je ontzorgt en kan adviseren over jouw investering? Neem dan hieronder contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek, dan praten we graag met je verder!

Van Aken als jouw woningbeheerder in regio Breda, Tilburg en Eindhoven

Van Aken Vastgoedbeheer staat voor persoonlijke aandacht, hoge servicekwaliteit en heldere afspraken. Ik ga zorgvuldig om met je vastgoed en je reputatie als verhuurder. Doordat ik het vaste aanspreekpunt ben weet ik wat er speelt en is er nooit ruis in de communicatie. Dat voorkomt misverstanden en gedoe. Want gedoe, daar zit je niet op te wachten.

Ik heb ruime expertise en ervaring in woningbeheer. Ik zie de kansen en mogelijkheden en help jou die te verwezenlijken, zonder onnodige risico’s. Jij kunt zorgeloos genieten van je vastgoedinvesteringen en ik zorg dat alles perfect geregeld wordt. Wil je even overleggen, heb je vragen? Dan kun je me altijd bellen. En in het online portaal vind je alle informatie en afspraken, altijd up-to-date.

Als vastgoedbeheerder voel ik me persoonlijk betrokken bij elke woning en huurder. Schakel je mij in als woningbeheerder, dan kun je rekenen op 100% inzet en expertise. En ook: op eerlijk advies, prettig contact en een scherpe blik voor kansen. Zo maken we samen een succes van je vastgoed.

Woningbeheer uitbesteden?

Heb je huurwoningen in je vastgoedportefeuille en wil je het beheer hiervan uitbesteden? En zoek je een professionele woningbeheerder in regio Breda, Tilburg en Eindhoven  met een nuchtere aanpak en uitmuntende service? Neem dan contact met me op voor een gratis adviesgesprek en een offerte.

Adviesgesprek aanvragen